Kattpus

Oppsummering av dagen, vi har hvert en tur hos tanten til Seb. Hun har fått to små, nydelige kattunger. De var hel herlige, jeg fikk så utrolig lyst på katt. Seb ELSKER dyr og blir helt vill i ansiktet når han får lov å klappe. Viktig å lære barn hvordan man skal klappe og behandle dyr. Like så greit å begynne nå. Jeg har veldig lyst på en pus, men jeg er så redd for å gjøre meg avhengig av et dyr. Selvom katter er veldig selvstendige, er jeg jo nødt til å få noen til å passe/mate den dersom vi skal noe. Jeg vil ikke få en katt bare fordi det er noe jeg har lyst på her og nå, i tillegg til at alle i familien må være enige. Vi får se, nå skal vi bo oss til litt først!

Katten til mamma og pappa, som jeg overtalte dem til å få mens jeg ennå bodde hjemme! Den har de fått mye glede av og er en sikklig bortskjemt liten pus.

Nå har kvelden inntatt huset, og roen senket seg! Det er utrolig deilig å sitte alene i stuen med totalt stillhet rundt seg iblandt. Vel, helt stille blir det ikke da en av naboen spiller musikk for hele feltet idag. Men når barnet er lagt for natten, er det liksom vår tid sammen. Eller min, alt ettersom hva vi gjør. Det er viktig å kunne holde på med ting hver for seg også. Akkurat nå er jeg alene, fordi Andreas er å kjøper kebab til oss. Sikklig lørdagsmiddag.. Det er lov innimellom.

 

Har dere katt? Del gjerne erfaringer med meg - positive og negative:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits