ROSA aksjonen - Brystkreft

Brystkreft rammer utrolig mange kvinner hvert år, og er noe som jeg syns er utrolig viktig å bry seg om. Selv har jeg opplevd at tre mennesker som jeg kjenner godt, har fått brystkreft. Det er utrolig fært, men heldigvis går det fint med alle tre. Selv opplevde jeg i sommer en kul i brystet. Jeg dro rett til legen, tenkte det var brystbetennelse siden jeg nettopp hadde sluttet å amme. Men det var det ikke, og jeg ble henvist til ammografi/ultralyd. Jeg var heldig og fikk time to dager senere. Men de to dagen var helt jævlige! Jeg var så redd og tenkte hele tiden på Hva hvis.. Heldigvis igjen, så var alt fint. Kulen var en vanncyste. Men det fikk meg til å tenke over hvor heldig jeg er.

En blogg jeg alltid er innom, Noe på hjertet, skrev i går et innlegg om dette. Klikk deg inn på bloggen hennes og les. Bli med å støtt - jeg har selv bidratt! Det ikke ikke så viktig hvor mye hver enkelt gir - så lenge mang gir noe! Alt ettersom hva som passer lommeboken.

Klikk på linken for å komme til innlegget til Noe på hjertet!20 000 på 30 dager er en utfordring - men jeg har troen! Det er så viktig å engasjere seg, bruke noen minutter på å tenke igjennom dette. Dette klarer vi! Det er veldig motiverende å følge med å se om vi klarer dette! Alle kan følge med på hvor mye penger som er inne til enhver tid

 

Støttet du ROSA aksjonen?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits