Et rampetroll!

Som har begynt å våkne klokken 6 om morgnen. Han herjer og spreller og er helt bajas. Og stup trøtt, men sove.. DET skal vi hvertfall ikke. Jeg fikk sove til 9 idag, så nå ligger Andreas oppe og sover littl Han var oppe med Sebastian i natt også, så han trenger nok litt søvn.

Idag skal vi til Sandvika, jeg skal til tannlegen. Drar hver eneste høst, for tennene er viktig å passe på! Håper bare jeg ikke har hull, kjenner at jeg ikke orker tanken på å borre. Eller å betale tannlege regningen. Det er ikke akkurat billige saker! Men men.

Nå når Andreas våkner, blir det matte jobbing på meg. Oppgavene til den obligatoriske innleveringen blir lagt ut på nettet idag, og den må vi bestå for å få gå opp til eksamen. Matte er ikke akkurat mitt beste fag, så her er det bare å komme igang. I matte følger jeg både nettforelesning og forelesning på BI i Oslo. Trenger det! :-) Så det er verdt det.

Nei, så er det bare å komme seg ned på gulvet og krabbe om kamp med resern!Det første smilebildet av Sebastian, smelter helt når jeg ser det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits