Tenner, tenner, tenner..

Idag har det hvert litt slitsomt. Ingen av oss er helt i form og Sebastian er litt grinte om dagen. Han er veldig mamma -og pappadalt, og går en av oss ut av rommet er det gråting og hyling etter mammam eller paabap. Hehe, kan ikke annet enn å smile litt selvom!

Jeg har hvert hos tannlegen idag, og var ganske nervøs på forhånd. Har ikke tannlegeskrekk eller noe, men jeg hadde litt tannproblemer under svangerskapet så så for meg noen hull.. Det hadde jeg HELDIGVIS ikke. Ingenting galt og det var jeg strålende fornøyd med. Da er det bare å fortsette slik som nå og håpe det er like bra neste år.En annen derimot, som sliter med tenner, er minsten. Tror det faktisk er tre tenner som driver å gnager seg igjennom dvs at han etterhvert har seks tenner! To nede og fire oppe. Syns det er ganske mye, vet ikke hva som er normalt jeg altså. Ut skal de vel uansett så. Han våkner hvert kvarter omtrent fra ca elleve. Ender alltid i sengen vår.. Vi hadde jo egentlig bestemt at det ikke var aktuelt lengre, men ingen av oss orker opp kvert kvarter hele natta.

Ikveld er Andreas på fotballkamp - så jeg skal bare ligge i sofaen. Begynne med en oppgave i Bedriften er jeg nødt til, selvom det frister svært lite. Bare jeg får med meg Unge mødre kl 9, så:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits