How to do this

Akkurat nå sitter jeg i stua, det er helt mørkt og gardinene er fremdeles trukket for. Jeg må skrive veldig forsiktig, fordi ved siden av meg ligger Andreas å sover i sofaen og Sebastian i vogna. Klokken seks var det ikke noe kult å sove lengre. Har er jo stup trøtt, men legger bare hodet såvidt ned, før han krabber noen skritt videre. Etter ca en halvtime, gråter han etter mat, og da får han jo det! Når det er ferdig er det samme greia, krabbe, hvile, krabbe hvile...

Så da la vi han i vogna si, så får han sove der. Jeg skal straks ut døren en kjapp tur. I hope, skal sitte i kø til Sandvika.

Ellers idag så skal  vi hente fettern til Seb i barnehagen, så skal han være med hit og leke og herje. Det blir knall, Seb ler seg ihjel av fettern sin. Han er forresten 3 år, snart fire! Ellers blir det skolearbeid på meg og i seng tidlig. Det sier jeg til meg selv hver morgning, men det skjer aldri. Men idag skal jeg virkelig gjøre en innsats. Sitter og tenker på hvilket bilde jeg skal putte inn. Blir liksom litt random, så. Men det blir så mye kosligere, så skal se hva jeg finner..Haha - meg og Andy i Alanya for to år siden. Ser ut som det ekteparet, men har hadde vi vel kjent hverandre maks to dager. Jupp - vi møttes i Alanya. Super-romantisk altså ;-) Nå sitter vi her med barn, hus og stasjonsvogn, hvem hadde trodde det for to år siden?

 

Hvordan møtte du kjæresten din?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits