Et forsøk..

..på å legge prinsen uten melkeflaske si. Kan oppsummere med tre små ord: Stakkars lille gutten! Dette var ikke lett for han, han gråt sine nydelige tårer, hulket og ropte på dada. Å, det skjærer i mammahjeret når han er så fra seg. Men, han led ikke. Melka fikk han jo før han skulle sove. Men det er jo helt nytt for han å legge seg uten. Jeg som har trodd at han har hvert så flink til å sovne på egenhånd.

Jaja, han fikk komme i armene til mamma. Gikk en god stund før han var rolig og ikke hulket lenger. Jeg blir så tankefull når jeg holder han snn mens han sover. Han er så ufattelig fredelig og herlig. Jeg er forelsket i den lille klumpen.

Side regnet bare detter ned, har vi hvert på tur til bestemor. Det er alltid stas, der bor det nemlig en hund! Seb var faktisk litt redd for han i starten, men etterhvert ble de gode venner. Fikk bare tatt en dårlig mobilbilde:


Han var verdens stolteste.

Når har jeg endelig levert den oppgaven jeg har mast om - så nå er det bare å sette igang med neste. De som trodde det å være nettstudent var for late rumper må tro om igjen. Men jeg koser meg!

Forresten, den nye dressen hans er så kul, se på tøffen i handlevognen a:Én kommentar

Tvilling mammsen <3

06.okt.2010 kl.20:24

Hehe.. Vondt når de smår gråter asså! Måtte ta opp gutta mine litt fordi de gråt når de la seg også! Hehe :) De er jo ekstra kosete når de er lei seg, og det er så deilig :)

Jeg er også nettstudent! Og det er neimen ikke for latsabber nei! Har akkurat levert inn en oppgave jeg også, og da er det rett på neste! Fåt jo aldri fri jo.. Hehe..

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits