Lekeland i Drammen

Idag har det hvert mye på programmet og en liten gutt ligger på rommet sitt å drømmer søte tanker. Vi startet dagen med verdens hyggeligste barselgruppe. Virkelig trivlige damer, Sebastian og jeg storkoser oss. Deretter bar turen videre til Lekeland her i Drammen. Vi ankom, og pent og pyntelig plasserte jeg Sebastian midt i ballerommet klar for fotografi... da fant jeg ut at batteriet var tomt for strøm. Er det mulig? Fikk et sånt halvdårlig mobilbilde av han:Et sekund etter bildet er tatt, setter han i å gråte...... Så, det var den shooten. Neida, han skal få leke seg. Han fikk et helt rom med puter for seg selv. Og noen baller og skumgummiputer som han kunne klatre på. Hele rommet var det høyt nett rundt så han kunne bare krabbe og utfolde seg akkurat som han ville. Klart, med mamma hakk i hel;-) Det er ikke mange meter han kommer seg unna meg før grensen hans er nodd, og triste ansiktet gråter etter maamam. Søten min. I morgen har vi ikke mye på planen, med det blir nok noe action!

Men Lekeland - toppen. Syns det kanskje var litt dyrt, eller ikke for oss. Seb kom gratis inn, mens jeg og Andreas måtte betale 110,- tilsammen. Ganske morro. Men barn over 1 år må betale 125,- Så en familie på fem må jo ut med en del da.

Nei, nå skal jeg begynne på 1 års albumet til pjoldusen. Og se torsdagkveld fra Nydalen. Snakkes!

Én kommentar

Tvilling mammsen <3

07.okt.2010 kl.22:21

Sv: Tusen takk for det :) Hehe.. Er stas med to, men er også veldig slitsomt! "En er som ingen mens to er somm ti" :P Hehe..

Har fått gjennomgå de bøkene vi har også.. Hender jeg fortsatt tar de på fersken med boka i munnen! Hehe..

Kjedelig når man skal en sånn plass, har pakket kameraet og er klar for å ta masse bilder, også har man ikke STRØM! Er så typisk!! Hehe..

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits