Barnehageplass?

Guri meg - jeg syns det er kjemperart å tenke på at min lille baby skal i barnehage etterhvert. Blir litt trist av å tenke på det, så skal faktisk ikke tenke på det akkurat nå! Grunnen til at dette florer oppi hue mitt nå, er fordi jeg har prøvd å finne ut om vi kan få plass fra januar, så fikk jeg en mail om det nå. Huff! Vil egentlig være hjemme med han lenge til..

Idag har spretterten hvert på besøk hos bestefar! Hele familien var der forsåvidt :-) Og det var utrolig koslig, mini ble helt utslitt og sovnet i bilen hjem. Var litt dumt ettersom han skulle legges når vi kom hjem. På vei hjem til Lier så vi sort røyk, masse sort røyk. Viste seg at det var en kjempebrann i Lier, heldigvis en godt stykke fra oss! Men guri meg, vi måtte kjøre nesten forbi og det så var enormt med flammer. Jeg blir så trist når jeg ser det. Leste på nyhetene isted at ingen var skadet i brannen, men huset var totalt ødelagt. Det er kjempetrist, må være helt grusomt å oppleve noe sånt.Brann og flammen har alltid hvert min størst frykt. Når jeg var liten måtte mamma alltid slå av lyset i gangen utenfor soverommet mitt fordi jeg syns det lignet på brann! Og jeg måtte ha en glass vann ved siden av sengen, i tillfelle det skulle begynne å brenne og de ikke fikk vekket meg (så de kunne kaste det i ansiktet mitt)! Det er ganske sprøtt, men jeg var/er veldig redd brann! Hehe

Nå har jeg gjort litt lekser, klarer nesten ikke jobbe med det nå. Har ingen god unnskyldning heller men. Skal ta det i morgen når Andy kommer fra jobb. LOVER!

 

Hva er din største frykt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits