Jeg er verdens mest tålmodige person

Spesielt lørdag morgen 06:00 :-) Hehe, er ikke det. Idag tidlig hadde jeg lovet A at han skulle få sove lenge. Tenkte som så at siden Seb hadde sovet så lenge de to siste dagene, var jeg kanskje heldig idag. Det var jeg altså ikke. Hehe, er så morsomt. Fordi han er så trøtt at han ikke orker å holde hodet oppe engang. Men han skal stå opp. Nå en litt smågretten mamma de første minuttene idag altså, men det har vi gjort opp for nå. Vi har lekt og herja på gulvet, og Seb har lært seg og krype igjennom bordet. Haha, helt utrolig søtt å se på. Han har ikke klart det før siden han må senke hodet for å få plass. Det skjønte han idag og han ble møtt med klapping og jubel etter å ha klart det. Så dere kan jo gjette hva jeg har drevet med den siste timen? Klappet og jublet for en liten søting som har krøpet frem og tilbake igjennom stuebordet!

Nå sover'n, og det gjør mor snart også. Lukket gardinene og skrudd av lyset, for å sove litt. Her nemlig en vldig viktig oppgave som skal leveres på mandag. Matte! Så skal føre den inn og gjøre de siste oppgavene etterpå, så da er det viktig at hodet er klart.

Igår overrasket A meg, og fortalte at han hadde ordnet barnevakt i kveld etter at Seb har lagt seg. Så skal vi ut og spise, og kanskje kino også hvis noe bra går. Jeg tørr ikke Fritt Villt kjenner jeg. Så det gleder jeg meg masse til! Kinotips?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits