En halv tørkerull mindre..

Haha, idag fikk Sebastian få lov å drikke av kopp. Vi har gjort det før, en aldri sånn ordentlig. Og han elsker jo å drikke av kopp. Trenger egentlig ikke være noe oppi koppen.. Hehe! Men idag hadde jeg sånne Drikki i kjøleskapet, så det skulle vi teste ut. Og det var STOR suksess. Gikk rett ned. Han gidder rett og slett ikke drikke av tåteflake/kopp. Hehe, så tror dette blir løsningen på han melkedrikke-nekt. Prøve å la han drikke melk av kopp også.

Det innebærer jo selvfølgelig en god del mer søling. Men det er vel en del av sjarmen er det ikke? Når koppen av halvtom/full, fikk pjoldus tak i den og helte ut over hele bordet! Så da ble det litt ekstra gris:-)

Tur til Oslo har vi hvert på idag også, hilst på venninnene mine som det er alt for lenge siden jeg har sett. Og det var stas for lillegutt og være med mamma på skolen for å levere oppgave! Kanskje han blir en BI gutt? Han var utslitt når kvelden kom, så da bar det i seng klokken 6. Lurer på når han forventer at dagen skal begynne i morgen da..

Hva gjør man på en mandagskveld egentlig?

Én kommentar

Mamma til en liten prins

18.okt.2010 kl.19:19

du kan se på tv i kveld mye bra på tv :)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits