Da kvelden kom..

Startet ting og skje i heimen, huset ble vasket, små klær ble gjemt vekk og vaske -og tørskemskinen gikk for fullt. Vi har hatt vaske dag her idag. Og sammen blitt enige om at vi må ha en sikklig ordentlig vaskedag en dag i uken. Har ikke kommet ordentlig igang før nå føler jeg. Nå bor vi her, dette er hjemme.

Idag fikk vi 99% sikkert vite at vi får barnehageplass. Fra 1. november!! Hjelpes meg, men vi skal bare ta en veldig rolig start, men korte dager og bare par dager i uken. Blir nok bra for både sønn og mor. Barnehagen var kjempesøt og de som jobbet der virket helt topp. Nesten så jeg gledet meg litt. Dumt jeg ikke kan bli med han i barnehagen hver dag og leke med han. Kunne gjort det til han begynte på skolen jeg. Så kunne jeg blitt med på skolen også ;-)

Neida, sånn vil vi ikke ha det. Ellers, etter innlegget om at han skadet seg i sted. Gjett hva vi presterte å få til? joda, mor klemte baby sin tommel i bremsen på vognen! Stakkars lille nusket mitt. Altså, det var ikke sånn at tommel satt fast, bremsen glapp såvidt nedpå siden av fingern, men alikevel. Alle vet hvor vondt det er å bli klemt? Så da felte mor noen tårer igjen, følte meg som verdens ondeste mamma. Sønn hadde glemt det hele ca 40 sekunder etterpå.

Nei, nå skal jeg se på siste episode av Teen Mom :-) I love it. Så får alle ha en flott onsdags kveld. Slenger inn en litt tilfeldig bilde, ettersom han etterlyste seg selv i et blogginnlegg! (Nå sier han at jeg juger i bloggen, hehe. Men han sa faktisk det)

Her er leggen til kjæresten min, gjett hva det står:Det ble skjevt det gitt, legg venstre øre mot venstre skulder får å lese ;-)

2 kommentarer

Tvilling mammsen <3

20.okt.2010 kl.23:44

Jeg skjønte ikke hva det sto.. Hehe :P

Jeg elsker teenmom jeg også! Har det kommet nye episoder?

Er helt forferdelig å "skade" sin egen unge! Hehe.. Feller tårer selv jeg også da!

Victoria

22.okt.2010 kl.07:21

Tvilling mammsen: Det er gresk :-D

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits