Og brått ble det dag!

Idag startet dagen ca 05:15! Dette er det jeg har gruet meg litt til. For etter å ha lest noen mamma-blogger har jeg forstått at så godt som alle unger kommer inn i perioder der de våkner grytidlig. Jeg har sluppet billig unna, frem til nå. Kanskje han skal ta igjen, etter å ha hvert syvsover i nesten ti månder?

Neida, tenkte at vi hvertfall skulle ligge og kose og tulle til halv åtte tiden, men. Etter melkeflasken, kastet lille opp all melken i et gigantisk dragesprut. Så da var det bare å komme seg opp, skifte, ordne, vaske og pang var vi begge påkledd nede i stuen. Andy hadde fyrt opp i peisen før han dro så det er deilig og koslig her nå. Lille sitter i lekegrinden og leker med en tennisball. Playhouse står på, så han titter litt på det når de spille musikk eller slikt. Mor spiser frokost. Når vi våknet var jeg kjempesulten. Det er ikke noe god følelse med en gang man står opp. Pleier alltid å spise sammen med lille, men var nødt å starte litt før han idag!

Nå skal vi egentlig bare leke og kose, helt til han etterhvert burde bli trøtt. Så kommer mormor og skal herje litt. Utover dagen skal vi få besøk av et vennepar. Det gleder jeg meg til! Men nå kaller babyen på meg, tennisball er ikke morsomt så lenge!

Noe som vet hva jeg kan gjøre når lille sliten med mageknip og luft i magen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits