Sebastian om dagen idag + bilder!

Idag har mamma fått sove lenge, så jeg og papsen har kosa oss nede. Eller, egentlig sov jeg hele tiden fordi jeg var så inmari trøtt. Når vi skulle spise, og da er det kjempemorsomt å vise pappa hvor stor jeg er når han spørr "Hvor stor er Sebastian":Dette har jeg nettopp lært meg, så jeg prøver å vise det frem så ofte som mulig.

Når mamma sto opp, dro vi avsted til Sandvika for å kjøpe noe. Jeg skal visst starte i barnehagen snart og da trenger jeg litt forskjellig sier mamma. Vi var overalt, og jeg var kjempetålmodig som satt pent og pyntelig i vognen. Mamma syns jeg var så snill, så hun tok meg med til lekerommet så jeg fikk krabbe og leke. Det var en annen gutt det som var like stor som meg og vi lekte litt sammen. Etterpå fikk jeg en sekk av mamma:Håper ikke mamma tror jeg klarer å bære den?

Mamma har prøvd masse dresser på meg, de var store og klumpete så hun var nok ikke helt fornøyd. Vi reiste hjem uten dress iallefall.Alle som gikk forbi meg så på meg og smilte, og sa at jeg var søt. Hihi, det vet jeg vel!

Når vi endelig dro, sovnet jeg i bilen. Det er deilig å sove i den nye bilstolen. Vi kom hjem til ryddig hus, pappa hadde ordnet mens vi var borte. Flinke papsen. Avslutter med å tulle litt med mamma mens jeg får grøt:Hihi - nå ligger jeg og sover (mamma legger dette ut litt seint). Det nok godt etter en dag med mye herjing. God lørdagskveld til alle!

Én kommentar

KB

23.okt.2010 kl.20:24

Kjempefin blogg! Ha en strålende kveld, og en fin helg videre :-)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits