Hvem trenger vel søvn?

Noe skjer når man blir mamma! Plutselig godtar man å sove 5 timer usammenhengende. Man blir trøtt, men likevel er det sånn det er. Natten i natt minner meg om nettene fra han var nyfødt. Oppe annenhver time siden vi la han klokken 7. Stakkars, han er helt tett i nesen med masse tykt slim. Når han ligger blir det jo mye værre og han får ikke puste igjennom nesen sin. Og det er ekkelt, vet jo det frameg selv. Er avhengig av å puste igjennom nesen om natten. Så nå sto vi opp, etter å ha gråtet og tullet litt siden halv 5. Satser på at han vil sove igjen snart, og da skal jeg legge meg på sofaen.

I ellevetiden skal jeg bort i Drammenshallen. Der er det nemelig Eiker Open, det er en cheerleadingkonkurranse. Jeg er jo litt veterancheerleader, holdt på i 5-6 år. Sluttet når jeg fant ut at jeg var gravid, det er ikke helt sporten å drive med under svangerskapet. Savner det så utrolig masse, og det kommer til å være litt kos og litt trist å se "laget mitt" konkurrere. Men kos, for de har utviklet seg så utrolig mye siden jeg gikk der.Nå skal vi bare kose oss med Play House disney. Hvis noen har noen råd til meg ang tett nese, give it to me. Har forsøk å heve hodeenden, men det fungerer ikke. Saltvannsdråper tar vi, men dette hater han virkelig og blir helt fra seg. Tørr faktisk ikke prøve nesesugern før A er våken. Men tips tas imot med stor takk!

Én kommentar

Therese - mamma til Simone 15mnd

24.okt.2010 kl.10:07

uff så gkjedelig! Ikke noe gøy med syk baby! Simone har også vært tett i det siste, men heldigvis sovet bra. Jeg tok noen bøker under hvert bein ved hodeenden på sengen så hun ikke skulle ligge helt flatt! Det kan jo du også prøve! God bedring til lille gutten=)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits