Pain..

Nå ligger jeg med dyne på sofaen og ser på tv. Minner meg om når jeg var syk som liten.. Har fått helt sykt vondt i magen, klarer ikke å forklare hvor vondt det er. Så A måtte være hjemme fra jobben idag og passe på S. Så dette er sikklig kjipe greier, får bare håpe det går over av seg selv. Det er det legen kunne tilby hvertfall! Ikke greit.

Så de siste to dagene har jeg ligget helt i ro, da kjenner jeg nesten ingenting. Så fort jeg snur eller vender på meg kjenner det ut som jeg hr en kniv i magen. Så holder meg helt rolig. Men nok klaging.

Igår gjorde jeg et par kupp. Har vi ordnet og styret fært med vinterdress til mini'n. Har jo veldig lyst på ReimaTec, og siden den vi arvet er 86 og aalt for stor måtte vi kjøpe. Så var det om vi skulle ta vinterdressen eller høst/vår dressen. De koster 1000 ++ per dress, og jeg hadde virkelig ikke lyst å kjøpe vinterdresser til over 2000 kroner. Så på finn.no har jeg kapret to nydelige ReimaTec dresser (både vinterdressen og høstdressen) i strl. 80 til: tata 850 kr tilsammen. Det kaller jeg kupp.

Syns det er greit å kjøpe brukt dress i år, de som har brukt den før har har neppe klart å slite den ut og det klarer nok ikke S heller. Blir annerledes når han begynner å leke ordentlig ute på vinterstid, da skal jeg kjøpe nytt. Med mindre vi får noe fint arvet. Men hvertfall veldig fornøyd. Lurer på om jeg skal titte innom Nøstebarn i morgen og finne litt godt ulltøy. En god litt tykk ulllue hadde han trengt. Vi får se, nå skal jeg hvertfall bare ligge her og kose meg med oreo kjeksene mine! God kveld til alle.

Én kommentar

ANNIKA

27.okt.2010 kl.19:47

Hørtes deilig ut å ligge under dyna:)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits