Handy Manny

Hehe - S er en god unnskyldning for å få se på barne-tv. Nå surrer Handy Manny på tv'n, og S er egentlig ikke spessielt interessert. Når sangene kommer ser han, men når det er over er det tilbake til leking. Fint det egentlig, er egentlig ikke så veldig glad for å ha på tven hele tiden. Men det har vi ikke, kun frem til frokost. Blir så inmari stille her ellers, i tillegg til at det er mørkt og ukoslig ute.

S er veldig veldig mamma -og pappadalt om dagen. Selvom vi er i samme rom, skal han gjerne henge i benet vårt eller sitte på armen. Å sitte i lekegrinden (selvom vi er rett ved siden av) er totalt uaktuelt. Men han sitter der faktisk nå, men måtte neste tillvenne han litt. Sånn er det vel på denne tiden. Er bare så glad han ikke skal i barnehagen på mandag.

Etterpå skal vi avsted til søster og den lille gutten hennes, og etter det skal vi møte en venninne i Sandvika. Det blir hyggelig! Håper på å kjøpe en ulldress til S, sett litt på den fra Joha (?). Evt Nøstebarn. Så er vi klar for vintersesongen. Skal ta bilde av de dressene vi har kjøpt senere idag, er kjempefornøyd.Bilde fra igår, legg merke til krøller på den ene siden. Nydelig=) Og blåveis enda i panna!

 

Hva skal dere idag da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits