Så ble det lørdag igjen..

Gutten min lot mamma sove til halv 8! Snakk om luksus på en lørdag. Vi lot pappa'n sove lenge idag (i håp om at jeg får sove litt lenge i morgen). Nå sover S, jeg ser på Dr. Phil! Det er noe jeg ikke har sett på på evigheter. Får nesten litt sånn flashback fra jeg gikk på skolen, kom hjem og så på alt mulig på tv. Savner det absolutt ikke, det gir så mye mer mening å stå opp tidlig med klumpen min og leke og kose oss på morgningen.

Straks får vi besøk av en jeg er i barselgruppe med, blir ordentlig koslig. Så får Sebstian leke litt med kompisen sin, men vi vokse kan prate og hygge oss! Kjenner at A skal få fyre opp i peisen når han står opp, er litt sånn småkjørlig her inne. Og sikklig høst ute, grått og vått og kaldt. Veldig kakao-vær.Jeg kløøøøøør i tennene!

Søten min, har hele syv tenner i munnen sin nå! Og det klør kjempemasse, alt skal spises. Helst vil han spise ting jeg eller A har på oss, så vi blir stadig angrepet av en bitende hai. Har er så søt ide han glefster, lager sånn wææ lyd. Haha, ler litt når jeg skriver dette fordi det er så morsomt når han gjør sånn. Nesten som et nydelig lite monster.

Lørdag kveld blir brukt til skolearbeid og forberedelser til jobbintervju på mandag! Jep, jeg skal på intervju. Blir utrolig spennende, ettersom jeg ikke har noe klart til etter permisjon. Men jeg har alltids en back-up! Hadde ikke risikert å stå uten jobb etter permisjon.

Ellers lurer jeg på om noen vet om et program som jeg kan lage litt finere vannmerker på bildene mine. Nå slenger jeg litt random på - men det kan jo gjøres mye penere.

Googlet får å finne et bilde å vise - fant dette. Er det lov å legge ut mon tro? Hvertfall, er sånn jeg vil ha, sånn heltrukket linje nedesrt. Har ikke photoshop, så helst en program man kan laste ned gratis. Nå bruker jeg Photoscape.

Hva skal du bruke helgen din til?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits