Da er vi godt forberedt til morgendagen.. tror vi!

Handlet inn goddiser:

Siden vi bor i et boligfelt FULLT av barnefamilier, regner jeg med at ringeklokken blir godt brukt imorgen. Legg merke til at vi kun kjøper inn innpakket goddis, rett og slett fordi det er det jeg ville satt pris på at mine barn hadde fått. Tror faktisk ikke jeg ville latt ungen min spisse goddis som ikke var pakket inn, mulig folk syns jeg er hysterisk. Men akkurat der er jeg litt nøye! I butikken foreslo A at vi skulle kjøpe løsvekt, men jeg sa at vi måtte kjøpe innpakket. Da var det en annen dame som sto å plukket løsvekt, som syns det hørtes veldig lurt ut. Hun la fra seg løsvekt goddis og kjøpte innpakket hun også! Det var litt gøy.

Idag har det stor sett regnet, og dagen har gått til innekos. S sover søtt og A og en kompis er oppe og spille PS3. Dvs jeg har tv, stuen og alt for meg selv, skal snart lge meg litt dip og kose meg. Skal tidlig i seng idag, må nemlig opp litt tidlig i morgen (til tross for at jeg skal få sove litt lenge). Vi skal ha besøk av hele min familie imorgen (dvs søster, bror med følge og en baby + mamma og pappa) og da skal vi servere hjemmelaget pizza. Blir koslig, vi pleier som regel samles på søndagene og det håper jeg vi kommer til å forsette med i lang tid. Nå er det kveldskosing på meg.

 

Er du forberedt på morgendagen?

 

2 kommentarer

Mamma til en liten prins

30.okt.2010 kl.20:16

jeg åpner ikke jeg, syntes halowen er teit :P

Victoria

30.okt.2010 kl.21:01

Mamma til en liten prins: Hadde hvert enig med deg i fjord ;) Men nå bor vi midt oppi et strøk fullt av søte unger, har virkelig ikke hjerte til å ikke åpne! :-)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits