Skrikeorkester? og en lite møte med polititet!

Det har vi hatt besøk av nå - S var så trett som jeg aldri har sett han før. Ble nok litt annerledes dag ettersom han sov til halv ni (!) idag. Startet på vei hjem fra Asker, jeg fant ingen smokk og han gråt i bilen. Såå - nesten hjemme, kjører jeg forbi en lumsk politimann bak et kamera. Oops, kjørte jeg i fartsgrensen mon tro? Ikke vet jeg, kjørte aldeles ikke for fort, det gjør jeg aldri. Men kan nå bikke bittelitt over innimellom. Så, ble jeg søren meg vinka inn og pulsen stek relativt høyt. FAEN tenke jeg fafktisk, for jeg har ikke råd til en bot.

Heldigvis!!!!" Femten utropstegn til meg, var dette en rutinekontroll. Og alt var i skjønneste orden. Pjuuuu, kjører pent og riktig hjem og skal legge trøttheten selv. Men neida, nå var vi så trøtte at vi ikke skal sove. Han skrek og skrek og tilslutt trodde jeg at han hadde vondt, fordi han skriker veldig skjeldent. Tok han opp og bysset og koste, tok av genseren i tilfelle han var varm. Hentet till vann til han. Så, la jeg han ned! Wææææææææh, igjen. Trillet og trillet og tilslutt sovner han. Stakkars lilleprins, dette er meget uvanlig. Så regner med at han var blitt kjempe trøtt.

Jeg troddde at siden vi sto opp så sent, at rutinene også forskøv seg. Men det gjorde de ikke, han har sovet til vanlig tid selvom. Så da lærte vi det! Av og til tenker jeg at det må bli så utrolig mye lettere å få sitt andre barn. Tenk på alt man vet og har lært? Alle feilene som er prøvd ut? Men igjen, utfordringer med tanke på at du kan risikere å sitte der med to skrikeorkestere. Man skulle fått en ekstra arm for hvert barn man fikk. Det hadde løst mye:-)

Ha en strålende dag dere som leser mine tanker idag - jeg skal avsted til BI og koser med meg fire timer med matematikk!

....

Én kommentar

Tvilling mammsen <3

03.nov.2010 kl.15:05

Er så slitsomt når barna blir overtrøtte og grinete! Ingenting som hjelper da.. Men bra han sovnet til slutt:) Også endagodt det bare var en rutinekontroll! Kjipt å få bot asså... Betale penger man egentlig ikke har, rett ut av vinduet!

Kos deg med matte :)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits