Effektivt!

Nå har vi nettopp kommet inn etter en lang morgentur i kulden! Eller S står ute på verandaen og sover fremdeles. Vi gikk bort til barnehagen han skal starte i, hilste på igjen og leverte litt lapper og slikt. Jeg gruer meg veldig til å ikke gå hjemme med han mere, men samtidig gleder jeg meg litt også. Jeg vet han kommer til å storkose seg sånn der!

Søndagen var S på besøk hos bestefaren sin, mens jeg og A ryddet og ordnet i huset og hagen. Hagen vår består av gress og busker. Mange busker. Og disse buskene dette det ca en million blader av! Så vi kunne ikke lengre se gresset. Da var det bare å rake og ordne. Så nå er det pent og klart til snøfall! Når våren kommer skal jeg personling ta knekken på hver eneste busk og sette opp thjua(?) istedenfor. De dekker mye mer og ingen bladsøl! Har mange planer for hagen vår, gleder meg til å sette i gang. I høst har vi pusset opp innveding, til våren blir det full opppussing ute med blant annet: Maling av hus, såing av gress, fjerne hekken, grave ut skrå"bakken" og sette opp mur istede, plante thjua. :-) Nok av planer!

Da får jeg bare vente på å S skal våkne, så skal vi avsted igjen. Må hente noen bordklaffer på Bohus. Faktisk ringte de og kjeftet på meg fordi jeg hadde glemt å hente de... Jaja!

Hva skal andre folk denne kalde dagen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits