Impultivt = idioti?

Det tenker jeg nå..

?/)%="&!!)%&#?"

Å, jeg blir så irritert på meg selv. Eller egentlig blir jeg irritert på han som jobber på El-kjøp og hun billettdama på Eiker Open! To ganger i høst har to folk trodd jeg var ca 16 år! Det er krise! Jeg har et barn! Jeg vil ikke se såå ung ut. Jeg har nå alltid sett yngre ut, og det skal jeg være glad får. Før eller senere (senere) vil jeg ønske at jeg ikke ser ut som jeg er 40, men det får være en grense altså! Dette skjedde:

1. Jeg rusler inn på Eiker Open, ser skiltet Barn (u 15 år): 50,- Voksne 100,- Dumme damen bak disken spørr søren meg om jeg skal ha barnebillett eller voksenbillett?

2. Elkjøp på lørdag. Fyren som står det (som er 18 år), ser på meg litt bråkjekt og sier: "Jeg tipper du går i 1. eller 2. på vgs". "Kremt, hehe, nei jeg er nok litt eldre enn det", sier jeg. "Å, nå ble jeg sikklig flau", sier Elkjøpmannen, "da tipper jeg 20!". " Nei du, jeg er nok 22 jeg", sier jeg. "Å, nå ble jeg hvertfall sikklig flau, så driti ut av meg da", sier Elkjøp mannen!

Og takket være disse to, kjøpte jeg mørk blond hårfarge idag og puttet i hodebunnen min! Og jammen ble det ikke brunt! Jeg er ikke spesielt vakker med brunt hår, da eg har ganske lys hud. Så nå sitter jeg her da, men en samboer  er elsker blonde jenter. Herlig..

PS: Noen som vet om jeg kan ta blonde striper i håret ganske fort? Har nemlig en pakke oppe....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits