To nye familiemedlemmer?

Idag skal vi avsted og se på kattunger! Jeg gleder meg så veldig masse. Vi skal innom to steder; Første steder et det en kattunge på ca 16 uker. Andre steder er det to kattunger på 13-14 uker (?), en jente og gutt. Vi skulle i utgangspunktet bare ha en pus, men de to pusene vi skal se på er veldig knyttet til hverandre, så de vil ikke gi de bort hver for seg. Så har vi kanskje tenkt å ta begge. Det er jo faktisk enklere med to, da de kan underholde hverandre litt mer, og vi tenger ikke ha dårlig samvittighet dersom vi reiser vekk et par dager (Såklart kommer noen innom og mater de)!Katten til mamma og pappa<3

Så, det kribler i kroppen. Vi skal ikke ha med noe katt hjem idag. Først og fremst titte, tenke på om vi vil ha en eller to puser. Så skal vi til uken handle inn det vi trenger (reisebur, kattedo, skåler og mat) slik at alt er på plass før de kommer. Jeg prøver å få tak i noe brukt på finn.no av utstyr, ikke fordi vi ikke har råd til å kjøpe nytt. Men jeg har blitt litt fan av å kjøpe brukt. Ofte er det masse fin som kan brukes igjen, og da ser jeg ingen grunn til å kjøpe nytt hele tiden. I tillegg sparer man litt penger! Her har vi gullgutten også! Som stadig tester ut grenser og begynner å bli en ordentlig ramp. Men herlig er det lille rampetrollet mitt!

Kommer tilbake i kveld, da blir det barnehageprat og andre koseting!

Har du erfaring med katter? Burde vi gå for en eller to?

Én kommentar

Jeg hadde en katt, som jeg hentet noen uker før jeg fant ut at jeg var gravid. Hun var ekstremt kosete, også så søt<3 Da naboen fikk en katt på ca samme alder som katten min, koste hun seg. De to lekte og hadde det så fint sammen. Og nå er katten min forsvunet, aner ikke hvor hun har blitt av :( Men katten til naboen går rundt å mjauer og er så lei seg fordi at katten min er borte. Å det er snart to mnd siden katten min forsvant. Så jeg er ganske enig med de som ikke vil skille de to kattene, de kan blir veldig lei seg. Det er ikke noe mer jobb med to katter, koster bare litt mer siden du da må oftere kjøre ny kattemat. Men jeg synes ikke katt er så mye jobb. Når dem begynner å være ute, så trenger du ikke lenger katte do og da er den enste jobben å kjøpe mat, gi dem mat og vann. Hvis det er ute katt da :)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits