Noen bilder fra hjemmet!Det som står i vindet på det øveste vinduet ble kjøpt i går! Blir litt for lei av å ha det samme i vinduet, så jeg kastet de to døde orkideene (de døde før jeg lærte å stelle blomster..) og kjøpte nytt stæsh på Mester Grønn. Etter at jeg har begynt å jobbe der, har jeg blitt mye flinkere til å stelle blomster! Stæshet i vinduer har jeg siklet på siden jeg begynte å jobbe der, så nå ble det med meg hjem ENDELIG! Oppi den stjernekurven står det tre lille Svibler! Og ved siden av en glittertre! (Snikpynter litt til jul, ettersom den ikke er alt for julete!).

Så må jeg skryte litt til av jobben min, for de rosene fikk vi på fredag, og idag er det tirsdag. Dvs at jeg har holdt liv i de i fire dager. Og de ser jo aldeles nydelige ut og har nok tenkt å stå å se vakre ut mange dager til! Det viktige med roser er å snitte de på skrå. Det har jeg alltid viste, men det jeg aldri har gjort er å snitte de med en sylskarp kniv (ikke ruglere brødkniv her altså) og i et drag. Få av blader og toner på ca 1/3 av stilken og sett de i KALDT vann! (Her er det mange rare råd ute å går, men roser skal stå i kaldt vann!)

Nedest er adventsfatet mitt! Kjøpte det idag på Nille! De tallene man sette på lysene er kjøpt på Mester Grønn, og jeg fikk helt panikk når de var utsolgt på jobben i går! Fant de heldigvis på en annen Mester Grønn. Det fatet var veldig fint, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Kjøpte sånn lille og grå sand, litt sånn lille stæsh og de fire lysene på Nille!

Når pynter du til jul?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits