Se på pusen vår - nå med navn

Har drevet å forsøkt å fikse på designet på bloggen idag, men orker ikke start opp med det igjen nå! bare så det er sagt.


Se på skjønnheten da! Navnet hennes ble: Lotte! Et nydelig jentenavn, som jeg gjerne skulle brukt om jeg fikk en datter. Men sitter med en følelse av at jeg kommer til å bli en guttemamma, med tre gutter hengende bak meg! Så får vi se om noen år da, hvordan det ser ut. Men tilbake til pusen. Det sto mellom Embla og Lotte.

Nå har hun bodd her i nesten tre dager, og er en leken og litt forsiktig katt. Leker og hopper rundt som en sprettball, men litt skvetten ennå når det kommer til meg og Andreas. Sebastian og pusen er et kapittel for seg selv..

Hun koser seg i trappetrinnene, og det er der vi først finner henne om vi lurer på hvor hun er. Men det som overrasker meg aller mest er den utrolig myke pelsen hennes. Den er noe av det mykeste jeg han kjent, og jeg vil bare kose henne masse. Haha, akkurat nå leker hun med det nye klosestativet. Og dunk, så løp hun rett inn i sofaen! Må bare le, kattunger så så søte og vimsete! Her er den nye leken:Dette er forøvrig ikke bare en kattleke, den fungere utmerket godt som barneleke også. Seb er et levende eksempel og han ble kjempeglad når han så den! Raringen min.

Så sånn går dagene, ser for meg at det kanskje blir en stund til neste innlegg nå, har nemlig eksamen om nøyaltig en uke, og eksamensinnlevering bare dager etterpå. Så blir fullt fokus på studier, jobb og familie. 8 desember er jeg heldigvis ferdig for dette semesteret, og det blir godt!

Snakkes plutselig! Fortell meg gjerne om dine kjæledyr, jeg elsker å lese om dyr!Én kommentar

Hanne på Landet

23.nov.2010 kl.22:06

Så nydelig hun er :)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits