Alene hjemme - gullet i barnehagen..

Bare sånn helt ut av sammenheng.. Katten min spiser vårrull? Er det normalt?

Ellers er gullet mitt i barnehagen nå, og jeg tipper han ligger å sover i vognen i dette minutt. Savner han utrolig mye, gleder meg til han våkner og jeg kan hente han. Idag skal jeg nemlig jobbe, så må virkelig være effektiv med kosing før jeg drar. Å, savner han egentlig enda mer når jeg skriver dette her.. Så skal skrive om andre ting!

Alt jeg får gjort når jeg er alene hjemme! Det er utrolig, igår tok jeg ut alt av kjøkkenskap og skuffet, vasket og ommøblerte det. Når vi flyttet inn "kastet" vi nemlig alt litt inn på tilfeldige plasser. Men i går fikk jeg fikset, og det var deilig. Fikk også tørket støv og støvsugd. Idag har jeg fått satt på to vasker (Skal opp og henge opp tøy nå) og ommødlbet mini sitt rom! Fotnøyd med mitt husmortiltak!

Ellers skal vi få en katt til! Woho, fra dyrebeskyttelse'ish (SPCA Buskerud)! Det er en liten guttepus som er aldeles nydelig. Kan poste bilde av han når det er helt hundre prosent, venter bare på svar fra henne nå:-) Så Lotte blir storesøster! Gleder meg, han er mye mindre, ca tre månder.

Det var det jeg hadde på hjertet idag. Så roper klesvasken på meg, så hade så lenge.

Forresten, noen som har erfaring meg å "legge til" en ny pus i familien? Tror du det går fint ift til den vi allerede har?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits