Duplodrøm og cupcakes!

Til helgen smeller det! Da blir det bursdagsfeiring to dager til ende! En forsinket feiring, men nå er lillegutt helt i toppform så jeg er veldig glad vi utsatte det! Men gaver, det har han fått. Favoritten:DUPLO! Både en hit hos foreldre og barn! Hehe, jeg elsker å bygge med lego og slikt, så gleder meg til årene fremover..

Vi fikk jo litt gjester, selvom tassen var i dårlig form. Og da ble ser servert cupcakes, deilige sjokolademuffins. I love it!Prøver meg litt frem, lagdre rett og sett Toro muffins, med en god og deilig sjokoladefrosting (Fant oppskrift på kakeboksen.no)

Elsker å pynte kaker og søtsaker! Akkurat nå står et stort brett med ristopper i kjøleskapet. Sakl servere på bursdagen, sammen med kake og muffins. Selvom det er litt julete, er det noe jeg elsker. Så det må vi ha.

God torsdag, nå er det tidlig kveld for denne familien..

Én kommentar

Mamma til en liten prins

06.jan.2011 kl.22:22

så søt, duplo er en favoritt hos både lilleprins og mammaen han her å :) søte kaker, vet du hvor man får kjøpt sånn "pose" eller hva man kaller det til og ha fylle oppi når man skal fordele det på mufins eller kake ?

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits