En trist og en koslig historie..

 

Den triste først..

Vi må levere tilbake pusekattene våre. Det er så trist, og vi har ikke noe lyst. Men Seb har reagert på de.. Og vi velger Seb foran de (om det skulle hvert noen tvil ;p ). Så i morgen levere vi Tommy tilbake der vi hentet han, og Lotte skal først til vertrinr og få vaksine, før hun blir hentet av sine fremtidige eiere. De ville helst ha henne vaksinert og skjekke, da de fikk en pus i høst som døde etter bare 3 uker! Og vi vil gjerne ha henne til et nytt, godt hjem så det er det minste vi kan gjøre for henne. Kommer til å bli tomt her i morgen kveld..

Den morsomme historien er fra julen. Jeg kom på den da jeg satt og så igjennom bildene fra julaften. Vi hadde jo besøk av fettern til Seb på 4 år, og da måtte jo selvfølgelig julenissen titte innom. Vi trodde alt var i orden med nissedrakt, men fant ut på juleaften (!) at det var det ikke. Heldigvis var det noen reddende engler som fikset drakt og den ble hentet i all hast. Men nye problemer oppsto da "nissen" manglet både maske og skjegg. Hjernen vridde seg hundre ganger, og da fant jeg på dette:


Hm, det skjegget så kjent ut...


Kosen!!

Kosekluten til gullet ble skjegget. Haha, og gjett om mini kunne finne ut av det om så han ikke hadde hatt øya åpne engang. Den kosekluten tror jeg han er tredj mest glad i hele verden (rett etter mamma og pappa). Nesten altså. Hn finner så mye trygghet, trøst og kos i den at det er nesten søtt. Når vi slet med han i barnehagen, løste det seg når han hadde kosen med seg. Gull verdt, håper han ikke blir avhengig til han blir 18 år!

Skal bli flinkere til å blogge nå, det har jeg bestemt meg for. Studiestart er om en uke, jobber litt mindre nå som julen er ferdig. Så det er bare å henge med i vår veldig normale hverdag!

Noen som henger med her ennå?

Nå skal jeg kose pusene mine....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits