På tide å finne frem kamera igjen?

Har ikke tatt et eneste bilde siden ettårsdagen til Seb nå. Utrolig kjedelig, så skal ta og lade batterier og legge det frem til i ettermiddag. Godgutten har forandret seg endel på de få ukene, blitt en liten gutt. Ikke noe babyfaktorer igjen (bare noen få inne i mitt hode<3)

Jeg har bestemt meg får at jeg skal gjøre en ting hver dag, nå som jeg er hjemme. I går var jeg på butikken, og ble nesten utslitt. Så vi snakker ikke de store utfluktene. Idag tror jeg at jeg skal gå meg en liten tur rundt på feltet. Må virkelig komme igang igjen snart, kan ikke holde på sånn her i flere uker. Da blir jeg sprø!

I natt/dag tidlig skjedde det noe søtt. Jeg lå våken fra 3-6 inatt (kan ha noe med at jeg la meg klokken 8 i går..) og i halv 6 tiden hørte jeg en liten stemme fra barnerommet: "Mammaaa, mammaa, maaaaamma.." Å, var kjempe søtt, han har aldri ropt på meg før. Bare våknet opp og gråtet. Så jeg måtte inn og hente han, han var like våken som meg så vi ble liggende å kose og tulle litt! Skal oppdatere med litt bilder, så snart jeg får ordnet det.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits