En oppgitt person!

Det er meg akkurat nå! Ringe vår alle kjæres NAV, og kan jo ikke bli overrasket over at jeg sitter igjen med et frustrert hode og flere spørsmål enn det jeg begynte.

Først fikk jeg prate med en søt dame, som uheldigvis satt meg over til ei heks. Jeg er jo 60% i jobb og 40% i permisjon. Permisjonen har jeg ca to uker igjen av. Dette var den egentlig årsaken til at jeg ringte. Men heksa nevnet også at jeg var sykemeldt fra jobben, noe jeg også er. Grunnen: hyperemesis aka. ekstrem svangerskapskvalme. Damen jeg var så uheldig å prate med valgte nemelig å kommentere at, la meg være ordrett: "det du er sykemeldt for, e jo ikkje så vældig alvorlig"... Må si jeg ble paff. Ikke at jeg skal skryte av å være veldig alvorlig syk, men jeg må si jeg føler at jeg hvert GANSKE dårlig siden jeg har hvert lagt inn på sykehuset i nesten fire uker ganske så dehydrert. Syns det var rart av henne å kommentere. Hun sa også at jeg ikke har krav på foreldrepenger, når jeg har Sebben i bhg 100%. Dette visste jeg ikke, og tar gjerne imot tips ang dette. Har jo ringt og spurt om nettopp dette før, og fått beskjed om at dette er helt greit.

Noen som vet noe ang dette? Skriv en kommentar. Prøvde å ringe opp igjen, får å spørre en annen om det samme. Gjett om heksa var i andre enden igjen?! Snakk om uflaks..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits