40 dager til termin..

Da er man høygravid! Hjelpes meg.. 40 dager er jo ingenting.

Siden sist har vi hatt en lang og innholdsrik sommerferie, hvor vi har gjort en hel del! Startet opp med dyreparken i Kristiansand, så en uke på Tjøme som ble avsluttet med bursdgsfering (jeg ble 23!). Etter en dag hjemme satt vi oss i bilen oppover mot Ålesund og der var vi også en uke. Vel hjemme igjen, roet vi litt ned før vi satte avgårde til fjells og Langedrag.

Nå er hverdagen tilbake (hvertfall for Seb og Andy), og jeg har mer en nok å gjøre i huset. 40 dager igjen ca, og vi har ikke akkurat stresset med å få ting til lillemann på plass. Så her er det gjennomgang av babyklær, vasking av lekegrind og vugge, vasking av klær og sengetøy + en hel del ting som skal ordnes. Sebastian var forresten kjempeglad for å strate i barnehagen igjen. Idag ble han levert med en stort smil om munnen og en lite nuss på kinnet. Avslutter med noe feriebilder:

Veeldig skeptisk til dyrene den første dagen

 En liten sjørøver

 Gode venner!Bade i boblebad på Tjøme
På akvariet i Ålesund


Sånn.. Liten oppdatering. Nå skal jeg overføre alle feriebilder på harddisken, brette to svære hauger med håndklær og diverse. Deretter skal jeg prøve å få en liten ikea tur. Og Babyshop.. Og kjøpe redningsvest til pjoldus... Vi får se hva vi rekker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits