20 dager til termin!

TJUE DAGER... Det er skremmende lite! Magen begynner å bli stor og tung nå, og øynene blir litt fortere slitne på kvelden. Tanker om fødsel surrer rundt i hodet mitt hele tiden om dagen. Blir så spennende når og hvordan det starter denne gangen. Håper virkelig det går ganske rolig og greit for seg sånn når det begynner, med tanke på Sebastian og henting av han. Prøver bare å kose meg masse med han om dagen. Han siste uker som enebarn! Å... Det er så rart å tenke på.

Idag har jeg skudd sammen vuggen og satt den inn på soverommet vårt. Hengt opp sengehimmel (den må ned og strykes før baby kommer, men venter på nytt strykejern i posten!) og satt opp sengekant. Vasker madrassen nå. Alle babyklær er vasket og klare. Stelleplassen på badet er klart og vogn/-er er på plass. Eneste nå er å få pakket denne sykehusbagen. Har begynt, og putter omtrent en ny ting oppi hver dag. Langt fra fullstendig, men blir nok ferdig i løpet av uken.

Nå skal snart barnhagegutten hjem til mamma og pappa! Gleder meg til å hente han, men lar han spise frukt i barnehagen. Det syns han er så koselig!

Én kommentar

Kine Mirjana

24.aug.2011 kl.13:44

Så koselig :)

Lykke til når din tid kommer! :)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits