Verdens beste Sebastian - 20 månder!

Eller.. ikke før imorgen, men jeg planlegger å føde senere idag. Så skriver nå når jeg har sjangsen. Neida :-) (Joda..)

Min vakre sønn er 20 månder imorgen, kun 4 månder til han fyller to år. Jeg blir litt paff, og vil egentlig bare stoppe tiden litt. Han er inne i en herlig, men krevende alder. Men vi koser oss så masse. Samtidig nyter jeg at han vokser, utvikler seg og lærer mer.

Det morsomste om dagen er språket hans. Det skyter i været og vi får stadig nye ord servert. Det nyeste er BABY! Han har virkelig verdens nydeligste stemme når han peker på magen min og sier klart og tydelig "bebi". Han vil stadig mere selv og begynner virkelig å prøve ut forskjellige grenser. Han er en skøyer som elsker å le og lage grimaser til oss. Han elsker å skremme oss og løpe etter oss får å ta oss. Når det kommer til leking er det store om dagen DYR. Slike plastdyr.. Vi fikk en hel haug fra tanten hans, og det er virkelig stas. Det fineste dyret er Bæ! Bæ må være med overalt...

Idag i bilen på vei til barnehagen hadde han med seg to Bæ i bilen. Jeg viste (erfaring fra dagen før) at det ville bli et styr når vi kom frem og Bæ måtte bli liggende i bilen. Men når vi kom frem fortalte jeg at Bæ måtte ligge i bilen mens han var i barnehagen, og at de ventet på han når han kom hjem. Han sa Næææ og holde de godt fast. Så spurte jeg om han kunne legge de fra seg, så skulle han få på seg sekken (DET er stas å bære sekken selv). Da slapp han de pent ned foran seg! DA BLE JEG STOLT! Han fikk ca hundre kyss før jeg løftet han ut, tok på sekken og vi vandret inn i barnehagen. Snakker vi små gleder i hverdagen?

Merker at dette blir veldig langt, men det er så masse jeg vil skrive. Kunne sikkert skrevet en hel bok! Men skal runde av nå. Nyte litt stillhet og ro. Viktig det nå på slutten av svangerskapet. Merker jeg begynner å bli litt sliten og lei. Når man bare venter og venter på fødsel, drømmer om baby og fødsel og generelt tenker på baby og fødsel hele tiden. DA er man klar! Men her er go'gutten:


I parkenHaha - dette er Sebastian-uttrykk! Gjøres når han skal få noe nammis (banan, yoghurt osv..)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits