Sebastian sin kosedag med mamma og pappa!

Det var idag!! (Vi koser oss stortsett hver dag altså, men igår hadde vi en sikkelig familiedag!) Snart r han ikke enebarn lengre, og vi prøver å kose oss masse sammen om dagen!

Vi startet dagen kl 07:00, og lå og koste og lekte i sengen til åtte. Da var det frokost og barnetv, etterfulgt av masse lek og morro i stua og på rommet til Seb. Seb ELSKER helgene når pappa'n er hjemme hele dager, så vi har kastet oss rundt på gulvet idag alle tre. Sovestund - hele familien sover.... Når vi våkner bærer det avsted til Drammensbadet! Gutta bader, men mor sitter på siden og holder på smelte! Men gutta boys koser seg gløgg ihjel i vannet, helt til det er på tide å reise. Litt spontant bestemmer vi oss for å ta middagen på BigHorn. I love it! Seb var en drøm å ha med på restaurant, og fikk inntatt både pølse, pomes frites, en helt friskis(!), eplekaken til Andy, vaniljeisen til mor. Med andre ord, energinivået var ganske høyt da vi kom hjem i halv seks tiden.

Da polstret vi på gummibukse og støvler og LØP rundt på hele feltet i en halvtime! Da var guttungen UTSLITT og relativt tom for energi, så sofakos i armkroken til pappa var veldig aktuelt! Klokken syv falt to søte øyne igjen på en litn hodepute, der de skal sove heelt til imorgen.

Pju! Mor er sliten, og skal straks sove. Imorgen er en ny dag og vi har litt småplaner. Meldt regn hele dagen, så vi får pakke med oss regntøy så vi får lekt litt ute! For at dette ikke skal bli tidenes bildeløse innlegg, slenger jeg ved et par bilder fra en vaffel-ettermiddag her forleden:


Dette uttrykket er helt priceless!Yummi!


Ha en fin lørdagskveld:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits