Permisjonstid og barnehagegutt!

Da var trollungen levert i barnehagen. Han var overlykkelig når han kom, for i døra møtte han kompisen sin! Det er så herlig å se hvor glade de blir får å se hverandre. Og hvordan de fyrer hverandre opp i skyene. Guri meg, det var høyt tempo på de to gutta! Ikke rart pjoldus er sliten når kvelden kommer.

Idag er det en herlig regn-høst dag. Jeg har allerede fått handlet, smurt hjulene på vognen til lillepjoldus og pusset en sølvtallerken (!). Videre er planen å støvsuge, stryke sengehimmel til mini og vaske vinduene. Vinduene er fulle av tremillioner små fingeravtrykk. Ikke til å unngå med barn i hus, og jeg tror jeg bare må godta at vinduene er rene i ca tre timer etter de er vasket.

Idag er jeg 39 uker og 2 dager på vei. Akkurat så langt på vei som da jeg fødte sist. Men er ikke tegn til fødsel her i gården, så jeg tar livet med ro. Om tre uker er han her uansett:)

Spent...

2 kommentarer

anonym

05.sep.2011 kl.10:55

Vil bare opplyse deg om at google.com (eller google generelt) ikke er en ordentlig kilde...

Google henviser deg bare til andre steder og viser bilder fra hele internett, så du må trykke på bildet og se hvilken side bildet ligger på, og det er det som er kilden til bildet...

Akkurat som man kan finne teksten fra bloggen din ved et søk i google, men det er jo denne siden som ville vært linken man refererte til :)

Victoria

05.sep.2011 kl.20:18

anonym: Ok, takk for info:)

Skriv en ny kommentar

Victoria

Victoria

23, Bærum

Jeg blogger om mim hverdag som mamma, gravid og husmor! Fikk en gutt i januar 2010 og en i september 2011:-)

Kategorier

Arkiv

hits