Min lille William

Må nesten lage et William-innlegg nå! Mest for min egen del, fordi jeg vet hvor mye fra den føste tiden som forsvinner fra hukommelsen (ammetåka?).

Her er hvertfall blidfisen min:


(Bildet er tatt 26.10)

Føler jeg må forevige hvert sekund om dagen, med to barn i hus FLYR tiden og plutselig er den ene større enn dagen før. Senest idag sto jeg og skrøk gardinene til Sebastian (som jeg kjøpt før sommeren), da jeg innså at de må bli hengt opp på William sitt rom istedenfor. Dyre-gardiner er nemelig litt "Oktober 2011"... Nå er det Kaptein Sabeltann for alle penga.. Men nok om det! William.

William er 8 uker på torsdag. Nesten 2 månder allerede. 2 månder som virker som en hel evighet, samtid som det har gått kjempefort. Han er virkelig en god, liten baby! Ikke mye styr med han, mat - kose - bleie - kose!

Han legger seg for kvelden i 7-8 tiden, enten i vogna i stuen eller i vuggen på soverommet - alt ettersom! Da våkner han som regel mellom tolv og to en gang for mat, og så i fire tiden.. Og så i seks tiden. Da våkner også storebror, så jeg står opp mens William sovr videre. Halv åtte-ish er William klar for dagen og han koser med meg og Sebastian, før vi kjører til barnehagen i halv ni tiden. Lemper av storebror - så er det hjem og nyte noen stille, rolige timer. Og sånn går dagene!

Han spiser stort sett hver tredje time, og bæsjer (veldig detaljert dette her) en gang annenhver dag omtrent. Han bruker litt tid på å legge seg til daglurene sine, men det går greit med litt vugging og tålmodighet. Den siste uken har vi prøvd å få til to lange lurer (2-3 timer) om dagen. Også noen smådupper her og der innimellom. Ved 3 måndersalder håper jeg å få på plass tre litt lange dupper.

Innimellom soving, bleieskift og pupping koser vi masse! Han er ordentlig blid liten baby, og smiler og prater som bare det. ELSKER å høre på gurglingen hans, og å kikke på han mens han smiler så vakkert. Skal ingenting til for å få han til å smile - litt kiling på haken, og babyprating fra mamma! Ellers koser han seg også masse i lekegrinden, der kan han ligge lenge og se på de spennende dyrene i uroen som snurrer rundt over han!

Dette ble langt og kanskje uinteressant - men for meg er det viktig å skrive det ned! Så kommer det et Sebastian-innlegg snart :-)

God mandag - dette er min TV-kveld ;)

Én kommentar

Kine

11.nov.2011 kl.13:48

herlige babytid :) bare synd det går så fort...! Jeg synes i allefall at ukene flyr...! Min lille er allerede 11 uker i dag.

Skriv en ny kommentar

hits