Min store Sebastian!

Her kommer Sebastian-innlegg. Min "soon-to-be" toåring kunne jeg skrevet en bok om, men skal prøve å begrense meg litt!

 Kjekkasen min!! Her fikk han is... på en mandag!! Hjelpes.

Denne gutten har akkurat rukket å bli 22 månder (og 2 uker om jeg skal våre korrekt). Han er virkelig et aktiv liten tass, og er høyt og lavt fra morgen til kveld. Per dags dato er det en ting som gjelder, og det er kaptein Sabeltann! Det er helt sinnsykt hvor mye han husker og forstår.. Trodde kaptein Sabeltann var når han ble 5 år jeg, men neida. Papteinbatann.. Ca sånn sier han det. Han kan hele sjørøversangen, og det er stort sett det det går i!

Språklig er han også veldig flink (syns jeg selvfølgelig.. litt inhabil?). Neida, men han er faktisk veldig flink til å gjøre seg forstått og lager forståelige setninger. Det begynte i sommer, og utover høsten har det bare eksplodert! Mye forståelig, og en del uforståelig. Er så utrolig festelig når han ser på meg og kommer med en lang setning som han forventer at jeg skal skjønne. Han takker også når han får ting (vi minner han på det) og kaster gjerne ting for oss i søpla!

Som storebror er Sebastian helt fantastisk. Han har aldri villet lillebror noe vondt, og lar sjalusien går ut over meg eller Andreas. Han kan til tider bli litt lei av setningen: "Ååå - har du blitt storebror du" eller "Sebastian, har du fått en lille bror". Ellers koses, nusses og klappes det på baby hele tiden. Helst skal det bæres på også, men det blir med assistanse fra mamma eller pappa... og det er ikke så stas. Alt skal nemelig gjøres SELV!

Soving - alltid et morsomt tema. Sebben er veldig flink til å legge seg om kvelden og sover rundt 7 uten så mye mas og tull. Hender han avbryter meg mens jeg synger nattasang og vil fåvee (sove). Sover stor sett helt til dagen etter, men unntak. Våkner klar for en ny dag mellom 6 og 7 en gang! Og sover en god dupp midt på dagen i ca to timer.


Gutten har faktsik vokst på et år, selv om jeg nekter å inrømme det.. Han er jo babyen min fremdeles? På en måte:-)

Denne helgen har vi hatt det første anfallet med falsk krupp i hus. Hadde noe lignende når han var baby, men det var på langt nær så ille som i helgen. Men heldigvis på bedringens vei nå, og har en sikkelig bestefar-dag idag! Men nå må jeg løpe ut å rugge på vogna, William vil ikke falle til ro.. Så da passer det fint å avslutt her!

Ha en finfin tirsdag!

Én kommentar

Fin han er! :-)

Skriv en ny kommentar

hits