Blånisse meg her og der..

I helgen har jeg og Williamsen hvert alene i huset, storebror var på helgebesøk hos Bestefar og Bestemor og Andreas var på julebord til Køben! Så vi har bare tatt livet med ro, pleiet litt småsykdommen som hører vintern (høsten?) til og kost oss. På lørdag var vi en tur inne i Oslo og besøkte Onkel. Og på søndag, når alle var hjemme var vi på juemesse på Liertunet, og der fikk Sebastian kjøre med hest og kjerre:

 

Sebastian i blått til venstre.

Og det var stas, ble en del turer før vi måtte skynde oss for å tå bussen ned før alle skulle nedover. Måtte nemelig ta buss opp dit fra parkeringen, og med tvillingvogn var det ikke akkurat bare å smyge seg inn. Men det gikk superflott!!

Lørdag var jeg også innom garnbutikken og kjøpte blånissegarn og begynte på nisselue til Sebben! Igår kveld ble jeg ferdig:

Veldig stolt, dette er første gang jeg gjør ferdig noe jeg har strikket;) Den ligger nå i sin fjerde(!) toverunde i vaskemaskinen.., Tørr ikke tove for hard, er livredd for at den skal bli miniliten! Spent på hvordan den blir nå, forhåentligvis siste runde!

Skal oppdatere om resultatet senere, nå skal storebror hentes i barnehagen!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits