Vakre William 3 månder!

Igår ble min minse skjønnhet 3 månder!Vi var på kontroll på helsestasjonen, og det gikk kjapt og greit. Var hos en vikar, så vi tok det bare litt sånn fort, siden alt var som det skulle.

Vekt: 7325 g

Lengde: 64 cm

HO: 42,8 cm

Det er med andre ord en lang og tung sak vi har fått oss! Verdens beste:-) MYe som tyder på at han får nok mat i hvertfall.. Dagene den siste uken har hvert utrolig fine, William er snill som et lam. Sover 3-4 ganger om dagen.. Noen ganger 45 minutter andre ganger 3 timer. Det er utrolig deilig. Han er våken 1 time mellom sovingene (MAX 1,5). Og ammingen har jeg ikke helt kontroll på antall timer og ganger i løpet av dagen, men er nok ca hvert tredje time. William er av den oppfatning om at amming er for spising, ikke kos. Så han tar kun pupp om han er sulten. Mellom 6 og 7 engang legger han seg for kvelden (i vår seng forløpig..), og da sover han 4-6 timer, før han får mat.. Så er det påfyll ca hver 3 time natta igjennom. Forløpig ikke en eneste våkennatt (bank i bordet!!).

Når William er våken er han stort sett blid og glad, enten han ligger i lekegrinden, sitter i vippestol eller koser seg på fanget. Smilet hans er ikke vanskelig å få frem og han prater (en slags grrr lyd) og gurgler utrolig mye. Han følger med på leker og vifter med både armer og ben. Han har fremdeles en del overstrekk i nakken og favorittside til venstre, så dette øver vi på hver dag. Han skal nemelig ikke ligge så mye på magen (det skal jo vanligvis babyer gjør masse), men heller samles i en slags "bilstol"stilling på ryggen. Vi øver masse på å få haka nærmere brystet og på å se til høyre. Så denne gutten har ingen leker tilgjengelig på venstre side!Det var en liten update, storebror er så festelig om dagen.. I barnehagen prater han masse om Baby og jeg merker at han er veldig opptatt av han. Smilet går hele veien rundt hvis han får William til å smile eller bable til han (noe som ikke er så vanskelig). Herlige guttene mine<3

God fredag :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits